Inschrijven

Inschrijven

De inschrijving start half oktober.

Overdragen van een startnummer:
Heb je je ingeschreven voor de Mini-Marathon, de Asselronde of de Acht van Apeldoorn op 4 februari 2018 en kun je helaas niet meedoen? Dan kun je het startnummer overdoen aan een andere loper of loopster. Gebruik hiervoor het Overdrachtformulier, beschikbaar vanaf 14 januari. Lees wel goed het voorwoord op het formulier, want niet alles is mogelijk. Je moet het nummer dat op het startbewijs staat invullen, dus je kunt dit formulier pas gebruiken als je het startnummer in huis hebt.

Voor de inschrijving voor de Midwinter Marathon op 4 februari is een inschrijvingsformulier beschikbaar voor inwoners van Nederland (iDeal betaling) en een voor inwoners van Belgie (SEPA betaling).

Nederland:
Wil je deelnemen aan één van de afstanden van de Midwinter Marathon op 4 februari 2018?
Schrijf je in voor de Midwinter Marathon

België:
Wil je deelnemen aan één van de afstanden van de Midwinter Marathon op 4 februari 2018?
Schrijf je in voor de Midwinter Marathon

Wil je alleen een shirt,BibBits of het graveren van je medaille bestellen of een Goed Doel steunen (iDeal betaling)?
Hier kun je bestellen

Twijfel je of de inschrijving wel is gelukt, controleer dan zelf of je bent ingeschreven via de Controlelinks (zie Index).

Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 14 januari 2018 23.59 uur.
Op de dag zelf is er geen na-inschrijving. De inschrijving kan eerder sluiten als het gelimiteerde aantal deelnemers (per afstand verschillend) is bereikt.

N.B. De Midwinter Marathon hanteert géén wachtlijst voor lopers die te laat zijn met inschrijven. Het heeft dus ook geen zin hierover een mail te sturen naar de organisatie. Wilt u toch proberen een startbewijs te bemachtigen dan kunt u een oproep op het internet plaatsen.  De site www.startbewijshulp.nl is een voorbeeld van een site die daarbij behulpzaam kan zijn. Heeft u iemand gevonden die zijn/haar startbewijs wil overdoen, dan zal die persoon (de reeds ingeschreven persoon) de personalia van de nieuwe loper moeten doorgeven aan de organisatie. Na 14 januari vervalt ook deze mogelijkheid. Na 14 januari dient men gebruik te maken van het Overdrachtsformulier (zie hierna).

Ongeveer 2 weken voor het evenement zal er door de organisatie een Overdrachtsformulier worden gepubliceerd. Dit formulier kan gebruikt worden als men het startbewijs aan een andere loper heeft overgedaan. Invullen van het Overdrachtsformulier zorgt ervoor dat de echte loper in de uitslagen komt.

  • koninklijke_marechaussee
  • gemeente-apeldoorn
  • orpheus_logo_fc_web
  • workx