Nieuwsoverzicht

 • Limiet bereikt voor Marathon trail

  October 19, 2017

  Een halve week na het openen van de inschrijving voor de Kroondomein Het Loo Marathon is de limiet voor deze trail van 42km bereikt. Je kunt je alleen nog inschrijven voor de andere afstanden.

  Lees meer
 • Inschrijving is geopend!

  October 14, 2017

  De inschrijving voor de 45ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 in Apeldoorn is geopend. Inschrijven kan tot en met 13 januari 2018 23.59 uur. De lopers krijgen dan het startnummer thuisgestuurd. Op 3 en 4 februari is er GEEN na-inschrijving.

  Lees meer
 • Losse bestellingen (Shirt, BibBits, Graveren, Goede doel)

  October 6, 2017

  Er is een speciaal formulier waarmee je losse bestellingen kunt doen. In dit geval gaat het om een gift voor een van onze vier goede doelen, loopshirt, BibBits en het graveren van je medaille. Het is dus mogelijk geworden om na je inschrijving alsnog een van deze vier opties te kiezen. BibBits zijn magneetjes (zie […]

  Lees meer
 • Nieuw: leeftijdscategorieën

  September 8, 2017

  Ook als je een dagje ouder wordt wil je weleens bovenin een klassement of uitslagenlijst staan. Daarom hebben we op de afstanden leeftijdscategorieën ingevoerd voor zowel de mannen als de vrouwen. Met deze leeftijdscategorieën is er voor de wat oudere doelgroep een extra uitdaging om een goede tijd te lopen.

  Lees meer
 • Doneer voor Serious Request

  In de week voor Kerstmis is Apeldoorn de veertiende gastheer voor Serious Request, een jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor een stille ramp. Ook wij steunen Serious Request en jullie kunnen dat ook doen! Je kunt er bij je inschrijving voor kiezen om te doneren aan dit vierde […]

  Lees meer
 • Editie 2018 op 3 & 4 februari

  February 10, 2017

  Noteer het alvast in je agenda, de volgende editie van het oudste hardloopevenement van Nederland is op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018. Op zaterdag is de Kroondomein Het Loo Marathon trail met start en finish bij het Aardhuis in Hoog Soeren en een dag later de overige afstanden met start en finish op de […]

  Lees meer
 • Foto’s Loolaan, start/finish

  February 8, 2017

  Onze fotograaf Kevin Hagens heeft zondag prachtige foto’s gemaakt van de Loolaan en het start/finish gebied. Geniet nog even lekker mee! Foto’s op onze Facebookpagina (ook te zien als je zelf geen Facebook hebt).

  Lees meer
 • Bekijk de sfeerfilm editie 2017!

  February 6, 2017

  Hij is gereed, de sfeerfilm van de editie 4 en 5 februari 2017. Laat je nog een keer in een minuutje verwonderen over het prachtige parcours, gedreven vrijwilligers en het uitzinnige publiek! Voor het eerst is ook de Kroondomein Het Loo Marathon (trail) opgenomen in het filmpje.

  Lees meer
 • Eerste foto impressie editie 2017

  February 5, 2017

  Een eerste foto impressie van 5 februari vind je op onze Facebookpagina. Onze fotografen Kevin Hagens, Rob Voss en Rob Feber hebben weer prachtige beelden gemaakt van een unieke loop. Foto’s van een prachtige dag.

  Lees meer
 • Mourad El Bannouri winnaar Acht van Apeldoorn

  Onder ideale weersomstandigheden is vandaag de 44e editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon gehouden. De Acht van Apeldoorn werd gewonnen door Mourad el Bannouri (Marokko) in een tijd van 22:59, tweede werd Emmanuel Lejeune uit België op zes seconden na de winnaar en derde Yannick Michiels uit België met 23:15. Bij de vrouwen won […]

  Lees meer