Nieuwsoverzicht

 • Editie 2018 op 3 & 4 februari

  February 10, 2017

  Noteer het alvast in je agenda, de volgende editie van het oudste hardloopevenement van Nederland is op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018. Op zaterdag is de Kroondomein Het Loo Marathon trail met start en finish bij het Aardhuis in Hoog Soeren en een dag later de overige afstanden met start en finish op de […]

  Lees meer
 • Foto’s Loolaan, start/finish

  February 8, 2017

  Onze fotograaf Kevin Hagens heeft zondag prachtige foto’s gemaakt van de Loolaan en het start/finish gebied. Geniet nog even lekker mee! Foto’s op onze Facebookpagina (ook te zien als je zelf geen Facebook hebt).

  Lees meer
 • Bekijk de sfeerfilm editie 2017!

  February 6, 2017

  Hij is gereed, de sfeerfilm van de editie 4 en 5 februari 2017. Laat je nog een keer in een minuutje verwonderen over het prachtige parcours, gedreven vrijwilligers en het uitzinnige publiek! Voor het eerst is ook de Kroondomein Het Loo Marathon (trail) opgenomen in het filmpje.

  Lees meer
 • Eerste foto impressie editie 2017

  February 5, 2017

  Een eerste foto impressie van 5 februari vind je op onze Facebookpagina. Onze fotografen Kevin Hagens, Rob Voss en Rob Feber hebben weer prachtige beelden gemaakt van een unieke loop. Foto’s van een prachtige dag.

  Lees meer
 • Mourad El Bannouri winnaar Acht van Apeldoorn

  Onder ideale weersomstandigheden is vandaag de 44e editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon gehouden. De Acht van Apeldoorn werd gewonnen door Mourad el Bannouri (Marokko) in een tijd van 22:59, tweede werd Emmanuel Lejeune uit België op zes seconden na de winnaar en derde Yannick Michiels uit België met 23:15. Bij de vrouwen won […]

  Lees meer
 • Je tijden versturen via Facebook

  January 31, 2017

  Wil je jouw vrienden op de hoogte houden van jouw race? Dat kan via Facebook. Klik op de onderstaande link en zoek je naam. Koppel vervolgens je Facebook account. Zodra je het tabblad ziet met onderaan de tekst ‘Thank you for registering’ dan is de inschrijving gelukt. Koppel hier je Facebook account.

  Lees meer
 • Groot aantal wedstrijdlopers aan de start

  January 30, 2017

  Zondag doet ook een groot aantal wedstrijdlopers mee aan de 44ste editie. Onze ambassadeurs Jip Vastenburg en Dennis Licht hebben veel van hun loopcollega’s uitgenodigd in Apeldoorn. Kijk hier voor een overzicht van de wedstrijdlopers.  

  Lees meer
 • Maak gebruik van de fietsenstallingen bij start/finish

  Deelnemers uit Apeldoorn vragen we om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Daarnaast vragen we om de fiets in een van de drie grote fietsenstallingen te plaatsen (op het kaartje aangegeven met een blauw bordje). Dit om een wirwar aan fietsen bij start/finish te voorkomen. Verder proberen we – mocht het onverhoopt nodig zijn […]

  Lees meer
 • Wegafzettingen en omleidingsroutes 5 februari

  January 27, 2017

  Op zondag 5 februari zijn er diverse wegafzettingen en omleidingsroutes. Inmiddels zijn er 4.500 bewonersbrieven verspreid bij mensen die wonen aan of in nabijheid van een van de routes. Een overzicht van de wegafzettingen en omleidingsroutes vind je hier.

  Lees meer
 • Verzending startnummers, loopshirts, Bibbits

  January 26, 2017

  Vanaf 26 januari worden de startnummers verstuurd. Heb je op 1 februari nog geen startnummer ontvangen, neem dan contact op via contact@midwintermarathon.nl. Het heeft geen zin om al eerder contact te zoeken.

  Lees meer
 • workx
 • orpheus_logo_fc_web
 • koninklijke_marechaussee
 • gemeente-apeldoorn