Algemeen

Datum

Zondag 3 februari 2019

Afstand

25 km.

Starttijd

11.45 uur

Uitslagen

De uitslag van de Asselronde kunt u zondagavond vinden op website www.midwintermarathon.nl.

 

Startvakken

De deelnemer dient bij inschrijving een verwachte eindtijd op te geven. Op basis hiervan wordt hij/zij ingedeeld voor een bepaald startvak, dit staat op het startnummer aangegeven. Bij ingang van het startvak vindt een controle plaats of de deelnemer in het juiste vak staat. Meer informatie over de startvakindeling.

Herinnering

Iedere deelnemer die de Asselronde heeft volbracht ontvangt de speciale Midwinter Marathon medaille. Je kunt de medaille eventueel laten graveren met je eindtijd, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Bovendien kunnen deelnemers via de uitslagenlijst een gratis oorkonde met eindtijd downloaden.
Je kunt via de uitslagenlijst ook je persoonlijke foto downloaden (gratis).

Gratis persoonlijke video
Het bedrijf MySports maakt tijdens de Midwinter Marathon diverse video opnames van jouw race! Alle afstanden zullen worden geregistreerd. Bij de langere afstanden zullen we uiteraard meer beelden kunnen maken dan bij bijvoorbeeld de Kidsrun. De persoonlijke video’s zijn na afloop van het evenement (gratis) te bekijken via de uitslagen. Zodra je op de videolink drukt bij je naam wordt je automatisch doorverwezen naar je video. Deze kan gedeeld worden via Facebook en Twitter.

Prijzen

Er zijn prijzen bij zowel de heren als dames voor de eerste 10 plaatsen. Kort na de finish worden de nummers 1, 2 en 3 gehuldigd op het podium.

Medische verzorging

Bij start en finish en op het parcours is medische begeleiding aanwezig. Bij de verversingspost onderweg is ook een Rode Kruispost.