Inschrijving

Nu inschrijven.

Controlelink inschrijving

Er is geen na-inschrijving mogelijk op de dag zelf! Er kunnen maximaal 3.000 deelnemers meedoen aan de Asselronde. Deelnemers dienen zich uiterlijk zaterdag 12 januari 2019 23.59 uur in te schrijven. De inschrijving kan eerder sluiten als het maximaal aantal inschrijvingen al is gehaald.

De kosten zijn € 25,- bij inschrijving.
Er wordt geen restitutie verleend bij wijziging of annulering.

Informatie bij inschrijven

Zodra de inschrijving succesvol is verlopen, wordt een bevestigingsmail naar het ingevoerde mailadres gestuurd. Deelnemers uit Nederland die zich hebben ingeschreven en betaald, krijgen het startnummer met de chip toegestuurd. In dezelfde envelop zit een brief met nadere informatie. Deelnemers woonachtig in het buitenland kunnen het startnummer met daarin de chip op de dag zelf ophalen in Schouwburg en Congrescentrum Orpheus. De uitgifte van de startnummers is bij de hoofdingang.

Deelnemers worden ingedeeld in startvakken op basis van de opgegeven, geschatte, eindtijd. Genodigde wedstrijdlopers komen altijd in het wedstrijdvak (A). Wil je als snelle loper ook in aanmerking komen voor een plaats in het wedstrijdvak dan moet je bij de inschrijving aantonen dat je die plaats waard bent. Kijk voor de criteria op de pagina “Veelgestelde vragen” bij “Startvakindeling”.