Algemeen

Datum

Zondag 3 februari 2019

Afstand

8 km.

Starttijd

15.00 uur
Op het startnummer staat de letter van het startvak aangegeven. Bij de ingang van ieder startvak vindt controle hierop plaats.

Startvakken

De deelnemer dient bij inschrijving een verwachte eindtijd op te geven. Op basis hiervan wordt hij/zij ingedeeld voor een bepaald startvak, dit staat op het startnummer aangegeven. Bij ingang van het startvak vindt een controle plaats of de deelnemer in het juiste vak staat.

Uitslagen

De uitslag van de Acht van Apeldoorn kunt u zondagavond vinden op website www.midwintermarathon.nl

Prijzen

Voor de Acht van Apeldoorn zijn er prijzen voor de eerste 20 plaatsen, zowel voor de heren als dames. De nummers 1, 2 en 3 worden kort na de finish gehuldigd.

Tijdlimiet

Deelnemers aan de Acht van Apeldoorn kunnen tot uiterlijk 16.30 uur finishen. Deelnemers die later binnenkomen worden niet meer in de uitslag opgenomen.

Herinnering

Iedere deelnemer die de Acht van Apeldoorn heeft volbracht ontvangt de speciale Midwinter Marathon medaille. Bij inschrijving kun je aangeven of je de medaille wilt laten graveren met je eindtijd. Eventueel kun je ook op de dag zelf in Orpheus terecht voor het graveren van de medaille.

Bovendien kunnen deelnemers via de uitslagenlijst een gratis oorkonde met eindtijd downloaden. Je kunt via de uitslagenlijst ook je persoonlijke foto downloaden (gratis).

Gratis persoonlijke video
Het bedrijf MySports maakt tijdens de Midwinter Marathon diverse video opnames van jouw race! Alle afstanden zullen worden geregistreerd. Bij de langere afstanden zullen we uiteraard meer beelden kunnen maken dan bij bijvoorbeeld de Kidsrun. De persoonlijke video’s zijn na afloop van het evenement (gratis) te bekijken via de uitslagen. Zodra je op de videolink drukt bij je naam wordt je automatisch doorverwezen naar je video. Deze kan gedeeld worden via Facebook en Twitter.

Medische verzorging

Bij start en finish en op het parcours is medische begeleiding aanwezig. Bij de verversingspost onderweg is ook een Rode Kruispost.