Inschrijven

Inschrijven is mogelijk t/m zaterdag 12 januari!

Voor de inschrijving voor de Midwinter Marathon op 3 februari is een inschrijvingsformulier beschikbaar voor inwoners van Nederland (iDeal betaling) en een voor inwoners van Belgie (SEPA betaling).

Een apart inschrijfformulier is beschikbaar voor de Kroondomein Het Loo Marathon op 2 februari.

Nederland:
Wil je deelnemen aan één van de afstanden van de Midwinter Marathon op 3 februari 2019(betaling uitsluitend via iDeal)?

Schrijf je in voor de Midwinter Marathon

Wil je deelnemen aan de Kroondomein Het Loo Marathon op 2 februari 2019 (betaling uitsluitend via iDeal)?

Inmiddels is de inschrijving voor de trail op zaterdag gesloten omdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Inschrijven kan alleen nog voor de afstanden op zondag.

België:
Wil je deelnemen aan één van de afstanden van de Midwinter Marathon op 3 februari 2019 (betaling uitsluitend via SEPA)?

Schrijf je in voor de Midwinter Marathon

Wil je deelnemen aan de Kroondomein Het Loo Marathon op 2 februari 2019 (betaling uitsluitend via SEPA)?

Schrijf je in voor de Kroondomein Het Loo Marathon

Losse bestellingen:
Wil je alleen een shirt,BibBits of een Goed Doel steunen (uitsluitend iDeal betaling)?
Om er voor te zorgen dat het 2019 shirt op tijd bij je bezorgd wordt stopt de mogelijkheid om het shirt te bestellen ná 18 december.

Hier kun je bestellen

Het laten graveren van je medaille met je eindtijd is via dit formulier niet mogelijk, maar je kunt het wel op de dag van de Midwinter Marathon ter plekke laten doen bij de graveerstand (alleen op de zondag).

Controle:
Twijfel je of de inschrijving wel is gelukt, controleer dan zelf of je bent ingeschreven via de Controlelinks (zie Index).

Einde inschrijving:
Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 12 januari 2019 23.59 uur.
Op de dag zelf is er geen na-inschrijving. De inschrijving kan eerder sluiten als het gelimiteerde aantal deelnemers (per afstand verschillend) is bereikt.

Wachtlijst:
De Midwinter Marathon hanteert géén wachtlijst voor lopers die te laat zijn met inschrijven. Het heeft dus ook geen zin hierover een mail te sturen naar de organisatie. Wilt u toch proberen een startbewijs te bemachtigen dan kunt u een oproep op het internet plaatsen.  De site www.startbewijshulp.nl is een voorbeeld van een site die daarbij behulpzaam kan zijn.
Heeft u iemand gevonden die zijn/haar startbewijs wil overdoen, dan zal die persoon (de reeds ingeschreven persoon) de personalia van de nieuwe loper moeten doorgeven aan de organisatie. Na 12 januari vervalt ook deze mogelijkheid. Na 12 januari dient men gebruik te maken van het Overdrachtsformulier (zie hierna).

Wijzigingen:
Adreswijzigingen, wijzigingen naar een kortere afstand, andere wijzigingen?: Geef het, vóór het einde van de inschrijving, door via contact@midwintermarathon.nl. Ná het verstrijken van de inschrijvingsdatum zijn wijziging niet meer mogelijk, ook geen adreswijzigingen.
Veranderen van een korte afstand naar een langere afstand is niet mogelijk.

Afmelden:
De organisatie zal géén inschrijfgeld terugstorten indien men niet deel kan nemen aan een van de afstanden van de Midwinter Marathon.

Overdragen van het startnummer:
Zie voor het overdragen van een startnummer aan een andere loper “Veel gestelde vragen”, vraag 21, over de diverse mogelijkheden om een startnummer over te dragen.

Als je het startnummer wil overdragen ná 12 januari én je hebt het startnummer fysiek in huis, dan kun je het overdragen via het Overdrachtsformulier