Betaling inschrijving

Online inschrijven met betaling via iDeal is mogelijk tot en met 12 januari 2019. Online inschrijven met betaling via automatische incasso is niet meer mogelijk (idem voor deelnemers uit België). Deze wijze van betalen vergt aanzienlijk meer handelingen van de organisatie dan betaling via iDeal. Vooral de afhandeling achteraf van fout gegane incasso’s vergt veel extra aandacht. Bovendien is het risico voor de organisatie groter bij incasso’s dan bij iDeal.

Nederlandse inschrijvingen dienen allen per iDeal betaling te worden voldaan. Mocht op 14 januari (eerste werkdag banken na sluiting inschrijving) blijken dat het inschrijfgeld nog niet op de rekening van de organisatie is bijgeschreven, dan zal er géén startnummer voor die inschrijving worden aangemaakt.  De betreffende inschrijving zal dus ook niet gehonoreerd worden en men kan dus ook niet deelnemen.

Deelnemers woonachtig in Nederland krijgen het startnummer thuisgestuurd. Diegenen die uiterlijk 12 januari 2018 hebben ingeschreven en betaald, ontvangen hun startnummer op het opgegeven adres. Deelnemers woonachtig in het buitenland kunnen hun startnummer op vertoon van de bevestigingsmail op 3 februari ophalen in Schouwburg en Congrescentrum Orpheus.