Nieuws

Convins afstandsponsor Asselronde

Convins is met ingang van deze editie van de Midwinter Marathon afstandsponsor van de Asselronde. In eerste instantie is het bedrijf sponsor voor een jaar maar er is de intentie om langer met elkaar door te gaan. De route van 25km door het mooiste deel van Apeldoorn gaat in het vervolg verder onder de naam Convins Asselronde.

Convins heeft meerdere filialen in Nederland, waaronder een in Apeldoorn. Ook heeft het bedrijf een vestiging in Duitsland.
Convins is voor veel bedrijven en organisaties het verlengstuk op het gebied van telemarketing en recruitment. Met meer dan 10 jaar aan ervaring in het vakgebied en meer dan 50 vaste collega’s, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot het grootste B2B-telemarketingbureau in Nederland.

Bezoek de website van Convins.

Gerelateerd

Foto’s van een geweldige dag

Foto’s van een geweldige dag

Impressie van een geweldige dag! We hopen jullie weer te mogen begroeten op 2, 3 en 4 februari 2024. Bekijk de foto’s van Kevin Hagens en Rob Voss.

Richard Douma winnaar Acht van Apeldoorn

Richard Douma winnaar Acht van Apeldoorn

De 48e editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon is na twee coronajaren terug van weggeweest. Het koningsnummer, de Acht van Apeldoorn, werd gewonnen door Richard Douma in 22:41 minuten…

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

We hebben een handige plattegrond gemaakt van het start- en finishgebied op de Loolaan. Ingang startvakken, kleedgelegenheden, Orpheus, fietsenstallingen, Rode Kruis…..dit en meer staat allemaal op het kaartje.