Nieuws

Convins afstandsponsor Asselronde

Convins is met ingang van deze editie van de Midwinter Marathon afstandsponsor van de Asselronde. In eerste instantie is het bedrijf sponsor voor een jaar maar er is de intentie om langer met elkaar door te gaan. De route van 25km door het mooiste deel van Apeldoorn gaat in het vervolg verder onder de naam Convins Asselronde.

Convins heeft meerdere filialen in Nederland, waaronder een in Apeldoorn. Ook heeft het bedrijf een vestiging in Duitsland.
Convins is voor veel bedrijven en organisaties het verlengstuk op het gebied van telemarketing en recruitment. Met meer dan 10 jaar aan ervaring in het vakgebied en meer dan 50 vaste collega’s, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot het grootste B2B-telemarketingbureau in Nederland.

Bezoek de website van Convins.

Gerelateerd

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

We hebben een handige plattegrond gemaakt van het start- en finishgebied op de Loolaan. Ingang startvakken, kleedgelegenheden, Orpheus, fietsenstallingen, Rode Kruis…..dit en meer staat allemaal op het kaartje.

Overzicht wedstrijdatleten zondag

Overzicht wedstrijdatleten zondag

Zondag staat er weer een groot aantal wedstrijdatleten aan de start van de 48ste editie. Overzicht wedstrijdatleten (pdf)

Startnummer overdragen met Overdrachtsformulier

Startnummer overdragen met Overdrachtsformulier

Het kan natuurlijk zo zijn dat je vanwege ziekte of een blessure jouw startnummer wilt overdragen aan iemand anders. Speciaal hiervoor hebben we een overdrachtsformulier. Hiermee is het mogelijk om…