Nieuws

Loopshirt editie 2023

Het ontwerp van ons functioneel loopshirt is klaar! We hebben enkele wensen van jullie in dit ontwerp verwerkt. Wat strakker zoals je ziet en minder druk. Wat niet is veranderd is de perfecte pasvorm en de uitstekende kwaliteit. Het shirt is gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

Gezien de tijd die nodig is voor de productie is bestellen ná 16 december niet meer mogelijk.
Bij alle afstanden kunnen loopshirts besteld worden, dus ook Night Run en Trail.

Ook los te bestellen
Je kunt het shirt tijdens de inschrijving bestellen voor 20 euro. Als je het inschrijfformulier  invult, dan kun je het loopshirt daar direct bestellen. Ben je vergeten of wil je alleen een loopshirt bestellen? Dan kun je hier via een speciale link het shirt ook los bestellen. Het loopshirt is niet leverbaar in kindermaten.

Shirts worden thuisgestuurd, alleen op een Nederlands adres, dus geen bestellingen buiten Nederland. Shirts kunnen ook niet afgehaald worden op de dag van het evenement. Gezien de tijd die nodig is voor de productie is bestellen ná 16 december niet meer mogelijk.

 

Voorzijde

Achterzijde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loopshirt in 3D

Gerelateerd

Foto’s van een geweldige dag

Foto’s van een geweldige dag

Impressie van een geweldige dag! We hopen jullie weer te mogen begroeten op 2, 3 en 4 februari 2024. Bekijk de foto’s van Kevin Hagens en Rob Voss.

Richard Douma winnaar Acht van Apeldoorn

Richard Douma winnaar Acht van Apeldoorn

De 48e editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon is na twee coronajaren terug van weggeweest. Het koningsnummer, de Acht van Apeldoorn, werd gewonnen door Richard Douma in 22:41 minuten…

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

We hebben een handige plattegrond gemaakt van het start- en finishgebied op de Loolaan. Ingang startvakken, kleedgelegenheden, Orpheus, fietsenstallingen, Rode Kruis…..dit en meer staat allemaal op het kaartje.