Nieuws

Night Run nieuw onderdeel Midwinter Marathon

De Midwinter Marathon krijgt een nieuw onderdeel: de Centraal Beheer Night Run op vrijdagavond. Daarmee is de Midwinter Marathon gegroeid tot een driedaags hardloopevenement. De 47ste editie vindt plaats op vrijdag 31 januari, zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020. De Night Run (4 km) laat donker Apeldoorn van zijn mooiste kant zien.

De Night Run is een bijzonder leuke familieloop (of wandeling) van 4 km dwars door de binnenstad. Met start op het Marktplein, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen en een feestelijke finish in het Stadhuis. Langs de route treden artiesten op en zijn er acts te zien. Het is bij deze loop dat deelnemers een tijdje stilstaan en samen genieten want bij de Night Run gaat het helemaal niet om de tijd maar om de fun! Maximaal 600 lopers kunnen meedoen aan deze unieke ervaring.
De Night Run, die start om 19.30 uur, is bij uitstek geschikt om samen met het gezin, familie of vrienden te volbrengen. Onderweg aangemoedigd door familie, buren, vrienden en andere binnenstadbezoekers.

Meegaan met trend
In Nederland is een trend te zien dat steeds meer lopers meedoen aan een ‘fun-run’, een hardloopwedstrijd waarbij je ook andere indrukken op doet. “Wij willen graag meegaan met deze ontwikkeling in hardloopland”, zo geeft voorzitter Frans Mulderij aan. “We zijn blij dat we een aantal bijzondere locaties hebben gevonden waar we met deze Night Run doorheen komen, denk aan de brandweerkazerne, Gigant, ACEC en verborgen steegjes in de binnenstad. Voor de optredens en acts onderweg hebben we een samenwerking met Gigant, zij zullen ervoor zorgen dat er onderweg veel verschillende optredens te zien zijn. Dit moet iedereen meemaken!”

Inschrijving start 14 oktober
Inschrijven voor alle afstanden kan van 14 oktober tot en met 5 januari 2020 via www.midwintermarathon.nl. Er is geen na-inschrijving mogelijk.

Gerelateerd

Startnummer overdragen met Overdrachtsformulier

Startnummer overdragen met Overdrachtsformulier

Het overdrachtsformulier is uitsluitend bedoeld voor lopers die al zijn ingeschreven en niet mee kunnen doen en hun startnummer willen overdoen aan iemand anders. Dus NIET voor het veranderen van…

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

We hebben een handige plattegrond gemaakt van het start- en finishgebied op de Loolaan. Ingang startvakken, kleedgelegenheden, Orpheus, fietsenstallingen, Rode Kruis…..dit en meer staat allemaal op het kaartje.

De inschrijving is gesloten

De inschrijving is gesloten

De inschrijving voor de 47ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 & zondag 2 februari is gesloten. Er is geen na-inschrijving op…