Nieuws

Startnummer overdragen met Overdrachtsformulier

Het overdrachtsformulier is uitsluitend bedoeld voor lopers die al zijn ingeschreven en niet mee kunnen doen en hun startnummer willen overdoen aan iemand anders. Dus NIET voor het veranderen van afstand. Het Overdrachtsformulier is pas te gebruiken zodra je het startnummer in de brievenbus hebt ontvangen. Dit formulier is alleen bruikbaar voor mensen die een startbewijs hebben voor de Acht van Apeldoorn, De Mini-Marathon of de Asselronde.
Startnummers voor de Kidsrun, Kroondomein Het Loo Marathon, Night Run en Businessrun kunnen niet overgezet worden via het overdrachtsformulier. Wil je voor deze afstanden het startbewijs overdragen, maak dan gebruik van ons contactformulier en vermeld de gegevens van de nieuwe loper/loopster. In ieder geval Naam, Geboortedatum, M/V, Afstand en graag ook het emailadres.

Het startnummer kan fysiek niet gewijzigd worden. Dus als Frans heeft ingeschreven en Ingrid neemt het over, dan staat er bij Ingrid “Frans” op het startnummer. Idem voor het startvak/medaille graveren en toegangscode. Men is zelf verantwoordelijk voor de fysieke overdracht van het startnummer.

NB:
Aangezien je het definitieve startnummer moet invullen, is het gebruik van het formulier pas mogelijk als je het definitieve startnummer weet en dat is als je het per post ontvangen hebt. Het definitieve startnummer wordt ongeveer een week voor het evenement thuisbezorgd. Het referentienummer is NIET gelijk aan het definitieve startnummer.

Ga hier naar het overdrachtsformulier.

Gerelateerd

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

We hebben een handige plattegrond gemaakt van het start- en finishgebied op de Loolaan. Ingang startvakken, kleedgelegenheden, Orpheus, fietsenstallingen, Rode Kruis…..dit en meer staat allemaal op het kaartje.

De inschrijving is gesloten

De inschrijving is gesloten

De inschrijving voor de 47ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 & zondag 2 februari is gesloten. Er is geen na-inschrijving op…

PRIMEUR: Persoonlijke uitslag via QR-code op startnummer

PRIMEUR: Persoonlijke uitslag via QR-code op startnummer

De Midwinter Marathon in Apeldoorn krijgt op 2 februari de primeur van een QR-code op het startnummer welke zorgt voor een link naar de persoonlijke uitslag. Het zoeken naar de…