Startnummer overdragen met Overdrachtsformulier

Het overdrachtsformulier is uitsluitend bedoeld voor lopers die al zijn ingeschreven en niet mee kunnen doen en hun startnummer willen overdoen aan iemand anders. Dus NIET voor het veranderen van afstand. Het Overdrachtsformulier is pas beschikbaar zodra je het startnummer in de brievenbus hebt ontvangen, hiermee kun je een startnummer overdragen op een andere loper.
Kidsrun startnummers, Kroondomein Het Loo Marathon startnummers en Businessrun startnummers kunnen niet overgezet worden.

Ook kan het startnummer fysiek niet gewijzigd worden. Dus als Frans heeft ingeschreven en Ingrid neemt het over, dan staat er bij Ingrid “Frans” op het startnummer. Idem voor het startvak/medaille graveren en toegangscode. Men is zelf verantwoordelijk voor de fysieke overdracht van het startnummer.

NB:
Aangezien je het definitieve startnummer moet invullen, is het gebruik van het formulier pas mogelijk als je het definitieve startnummer weet en dat is als je het per post ontvangen hebt. Het referentienummer is NIET gelijk aan het definitieve startnummer.

Ga hier naar het overdrachtsformulier.