Het parcours verkennen

Midwinter Testrun

De Apeldoornse Atletiekvereniging AV‘34 organiseert, met ondersteuning van RunX Apeldoorn, op zondag 22 januari de Midwinter Testrun. Twee weken voor de Midwinter Marathon is er de mogelijkheid om gezamenlijk het parcours te verkennen. De start is vanaf 09.00 uur bij AV ’34, sportpark Orderbos (binnenlopen vanaf 8.30 uur).

De eerste start is om 09.00 uur met de lopers van de Asselronde in drie verschillende snelheidsgroepen (10 km/h 11 km/h en 12 km/h), daarna om 09.30 uur de lopers van de Mini-Marathon in vier groepen (8 km/h, 9 km/h, 10 km/h en 11 km/h) en de groep lopers van de Acht van Apeldoorn volgt om 10.00 uur in vier groepen (langzamer dan 8 km/h, 8 km/h 9 km/h en 10 km/h).

De deelnemers aan de Testrun lopen onder begeleiding van ervaren trainers van AV’34 / AV Veluwe. Maximale groepsgrootte 50 personen. Na afloop is er in het clubhuis van AV ‘34 koffie, thee en soep (voor eigen rekening).

De volgende afstanden worden gelopen:

* lopers Acht van Apeldoorn: ± 7,6 km

* lopers Mini-Marathon: ± 15,7 km

* lopers Asselronde: ± 24,50 km.

Inschrijven voor de Testrun is niet nodig.

Info en vragen bij Wim van Beek (AV’34), wimvanbeek@av34.nl

 

Gerelateerd

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

We hebben een handige plattegrond gemaakt van het start- en finishgebied op de Loolaan. Ingang startvakken, kleedgelegenheden, Orpheus, fietsenstallingen, Rode Kruis…..dit en meer staat allemaal op het kaartje.

Overzicht wedstrijdatleten zondag

Overzicht wedstrijdatleten zondag

Zondag staat er weer een groot aantal wedstrijdatleten aan de start van de 48ste editie. Overzicht wedstrijdatleten (pdf)

Startnummer overdragen met Overdrachtsformulier

Startnummer overdragen met Overdrachtsformulier

Het kan natuurlijk zo zijn dat je vanwege ziekte of een blessure jouw startnummer wilt overdragen aan iemand anders. Speciaal hiervoor hebben we een overdrachtsformulier. Hiermee is het mogelijk om…