Centraal Beheer Night Run

Op vrijdagavond 2 februari kun je meedoen aan de Centraal Beheer Night Run, een uniek hardloopfeest. Eén om niet te missen! De start is op het vernieuwde Marktplein onder de overkapping van de Markthal, de finish is op het Marktplein waar een DJ jou ontvangt.

De Night Run laat donker Apeldoorn van zijn mooiste kant zien. De Night Run is een bijzonder leuke familieloop (of wandeling) van 4 km dwars door de binnenstad. Met start op het Marktplein, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen (met trappen) en een feestelijke finish in het Stadhuis. Langs de route treden artiesten op en zijn er acts te zien. Je kunt gerust een tijdje stilstaan en samen genieten. Want bij de Night Run gaat het helemaal niet om de tijd maar om de FUN!!
Bekijk de route van de Night Run via het tabblad Routekaart hieronder.

Wij roepen deelnemers op om bijzonder uitgedost aan de start te verschijnen! De mooist verklede deelnemer ontvangt een mooie prijs.

De Night Run is dus uitstekend geschikt om samen met je gezin, familie of vrienden te volbrengen.  Onderweg aangemoedigd door familie, buren, vrienden en andere binnenstadbezoekers.

Er kunnen maximaal 1.600 sportievelingen meedoen!

Je kunt vanaf 14 oktober 20.00 uur inschrijven. Dat kan alleen online. De inschrijving sluit op maandag 8 januari om 18.00 uur.! De inschrijving sluit (eerder) als de limiet gehaald is. Schrijf dus snel in.

Aftermovie editie 2023

Vrijdagavond 3 februari 2023 was de derde editie van de Centraal Beheer Night Run en wat was het gaaf! De route ging o.a. door RunX, kazerne brandweer, De Klup, CODA, ACEC en nog veel meer te gekke locaties.
Bekijk de aftermovie van de Night Run!

Night Run gefilmd met bodycam

Een van de deelnemers heeft de editie 2020 hardlopend gefilmd met een bodycam, zie hier het gave resultaat!

Inschrijven

Er kunnen maximaal 1.600 lopers meedoen.

Maar….let op: de inschrijving sluit (eerder) zodra er 1.600 deelnemers zijn ingeschreven. De verwachting is dat dit al binnen enkele dagen is bereikt. Er is geen na-inschrijving mogelijk!

De inschrijfkosten bedragen € 10,-.

Nu inschrijven

Routekaart

We maken voor jou een spannende en mooie route door de binnenstad. De route staat in groen aangegeven. Met start op het Marktplein onder de Markthal, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen en een feestelijke finish in het Stadhuis.

Speciaal voor bewoners van de binnenstad staan op de kaart in oranje het gebied waar bewoners te maken krijgen met verkeersmaatregelen.

Kleedruimte

Er zijn geen kleedruimten of douches beschikbaar. Zorg er dus voor dat je de juiste kleding aan hebt en neem eventueel een extra jasje mee om na afloop aan te trekken.

Je kunt wel (op eigen risico) een jas of tas achterlaten in de bewaakte fietsenstallingen in het voormalig Rabobankgebouw aan het Marktplein en in de Marktstraat (beiden tot 24.00 uur open). In beide stallingen is ook een toilet aanwezig.

In de fietsenstalling aan het Caterplein (tot 04.30 uur open) zijn kluisjes aanwezig.

Verversingsposten en medische verzorging

Omdat het een loop/wandeling zonder wedstrijdelement is, zijn er onderweg geen verversingsposten. Bij de finish ontvang je een flesje water. Neem eventueel dus zelf wat drinken mee voor onderweg.

Bij de start en finish en halverwege het parcours (cultureel kwartier) zijn EHBO’ers van het Rode Kruis aanwezig.

BELANGRIJK! Vul te zijner tijd de gegevens op de achterkant van je startnummer in zodat we bij een noodsituatie altijd weten met wie we te maken hebben.

Startvak

Alle deelnemers (voorzien van een startnummer) starten in één vak op het Marktplein. Het is geen wedstrijd. Dus het maakt niets uit of je voorin of achterin het vak staat.

Tijdslimiet en uitslagen

Startvak open 18.30 uur
Start om 19.00 uur

De finish sluit om 21.00 uur. Je hebt dus ruim voldoende tijd om de 4 km af te leggen en onderweg te genieten. Er worden geen tijden geregistreerd. Iedereen is dus winnaar!

Medaille

Iedereen (met een startnummer) die uiterlijk 21.00 uur in het Stadhuis finisht, ontvangt de bijzondere Night Run-medaille.

Aftermagazine

In de week na het “Midwinter-weekend” ontvang je een aftermagazine met foto’s en video’s van de Night Run en van alle andere  afstanden van zaterdag en zondag. Je kunt dan nog een keer nagenieten.

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan er worden ingeschreven?

Kijk hier wanneer de inschrijving sluit. Als je voor dit tijdstip inschrijft dan krijg je je startnummer en verdere informatie thuisgestuurd. 

Wij hanteren géén wachtlijst voor lopers die te laat zijn met inschrijven. Het heeft dus ook geen zin ons hierover een email te sturen.

*) Indien een afstand het maximale aantal inschrijvingen heeft bereikt zal de inschrijving voor die afstand worden gesloten. Dat kan dus eerder zijn dan de genoemde datum. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende afstandspagina bij “inschrijven”.

Kan ik op de dag zelf nog inschrijven?

Na-inschrijving is niet mogelijk. Dat geldt voor alle afstanden van ons evenement. Je kunt alleen online inschrijven. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende afstandenpagina bij “inschrijven”.

 

Kan ik controleren of mijn inschrijving goed is verlopen?

Na je inschrijving ontvang je van ons op het opgegeven emailadres een bevestiging van je inschrijving. In deze email is een controlelink vermeld waarmee je jouw inschrijving kunt controleren.

Let op: bij gebruik van het overdrachtsformulier (pas na 8 januari mogelijk) zal de nieuwe informatie NIET zichtbaar zijn via deze controlelink.

Welke goede doelen kan ik steunen?

Er zijn drie goede doelen die je kunt ondersteunen door een vrijwillige donatie te geven. Klik hier voor meer informatie: Steun onze goede doelen!

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Gerelateerd

Kroondomein Het Loo Marathon
42 km

Kroondomein Het Loo Marathon

Een unieke belevenis, een unieke kans! Op zaterdag 3 februari 2024 wordt de marathon gehouden door het mooiste stuk natuur op de Veluwe: Kroondomein Het Loo. Een loop door het…

Meer over Kroondomein Het Loo Marathon
Centraal Beheer Acht van Apeldoorn
8 km

Centraal Beheer Acht van Apeldoorn

De Acht van Apeldoorn kent een heuvelachtige route over brede wegen door de groene wijk Berg en Bos. De route is gelijk aan de eerste vier en de laatste vier…

Meer over Centraal Beheer Acht van Apeldoorn
Centraal Beheer Kidsrun
500 m/1 km

Centraal Beheer Kidsrun

Jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan de Kidsrun. Maar let op: de Kidsrun bestaat uit 3 wedstrijden en 1 Prestatieloop. A. 3 wedstrijden over 1…

Meer over Centraal Beheer Kidsrun