Centraal Beheer Night Run

Op vrijdagavond 4 februari 2022 kun je meedoen aan de tweede Centraal Beheer Night Run, een uniek hardloopfeest. Eén om niet te missen! De Night Run laat donker Apeldoorn van zijn mooiste kant zien. Een bijzonder leuke familieloop (of wandeling) van 4 km dwars door de binnenstad. Met start op het Marktplein, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen (met trappen) en een feestelijke finish in het Stadhuis. Langs de route treden artiesten op en zijn er acts te zien. Je kunt gerust een tijdje stilstaan en samen genieten. Want bij de Night Run gaat het helemaal niet om de tijd maar om de FUN!!

De Night Run is dus uitstekend geschikt om samen met je gezin, familie of vrienden te volbrengen.  Onderweg aangemoedigd door familie, buren, vrienden en andere binnenstadbezoekers.

Er kunnen maximaal 1.500 sportievelingen meedoen!

Aftermovie editie 2020

Vrijdagavond 31 januari 2020 was de eerste editie van de Centraal Beheer Night Run en wat was het gaaf! De route ging o.a. door RunX, kazerne brandweer, De Klup, CODA, ACEC en nog veel meer te gekke locaties.
Bekijk de aftermovie van de Night Run!

Night Run gefilmd met bodycam

Een van de deelnemers heeft de editie 2020 hardlopend gefilmd met een bodycam, zie hier het gave resultaat!

Inschrijven

Er kunnen maximaal 600 lopers meedoen. De inschrijving start medio oktober. De inschrijving sluit op 4 januari 2022 om 23.59 uur.

Maar….let op: de inschrijving sluit (eerder) zodra er 600 deelnemers zijn ingeschreven. De verwachting is dat dit al binnen enkele dagen is bereikt. Er is geen na-inschrijving mogelijk!

De inschrijfkosten bedragen € 10,-.

Routekaart

We maken voor jou een spannende en mooie route door de binnenstad. Met start op het Marktplein, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen en een feestelijke finish in het Stadhuis. Iets anders dan de route in 2020. Zodra de route bekend is wordt deze hier gepubliceerd.

Kleedruimte

Er zijn geen kleedruimten of douches beschikbaar. Zorg er dus voor dat je de juiste kleding aan hebt en neem eventueel een extra jasje mee om na afloop aan te trekken.

Verversingsposten en medische verzorging

Omdat het een loop/wandeling zonder wedstrijdelement is, zijn er onderweg geen verversingsposten. Bij de finish ontvang je een flesje water. Neem eventueel dus zelf wat drinken mee voor onderweg.

Bij de start en finish en halverwege het parcours (cultureel kwartier) zijn EHBO’ers van het Rode Kruis aanwezig.

BELANGRIJK! Vul te zijner tijd de gegevens op de achterkant van je startnummer in zodat we bij een noodsituatie altijd weten met wie we te maken hebben.

Startvak

Alle deelnemers (voorzien van een startnummer) starten in één vak op het Marktplein. Het is geen wedstrijd. Dus het maakt niets uit of je voorin of achterin het vak staat.

Tijdslimiet en uitslagen

Je start om 19.30 uur en de finish sluit om 21.00 uur. Je hebt dus ruim voldoende tijd om de 4 km af te leggen en onderweg te genieten. Er worden geen tijden geregistreerd. Iedereen is dus winnaar!

Medaille

Iedereen (met een startnummer) die uiterlijk 21.00 uur in het Stadhuis finisht, ontvangt de bijzondere Night Run-medaille.

Aftermagazine

In de week na het “Midwinter-weekend” ontvang je een aftermagazine met foto’s en video’s van de Night Run en van alle andere  afstanden van zaterdag en zondag. Je kunt dan nog een keer nagenieten.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Gerelateerd

Kroondomein Het Loo Marathon
42 km

Kroondomein Het Loo Marathon

Een unieke belevenis, een unieke kans! Op zaterdag 5 februari 2022 wordt voor de vijfde keer de marathon-trail gehouden door het mooiste stuk natuur op de Veluwe: Kroondomein Het Loo….

Meer over Kroondomein Het Loo Marathon
Centraal Beheer Acht van Apeldoorn
8 km

Centraal Beheer Acht van Apeldoorn

De Acht van Apeldoorn kent een heuvelachtige route over brede wegen door de groene wijk Berg en Bos. De route is gelijk aan de eerste vier en de laatste vier…

Meer over Centraal Beheer Acht van Apeldoorn
Centraal Beheer Kidsrun
500 m/1 km

Centraal Beheer Kidsrun

Jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan de Kidsrun. Maar let op: de Kidsrun bestaat uit 3 wedstrijden en 1 prestatieloop. A. 3 wedstrijden over 1…

Meer over Centraal Beheer Kidsrun