Centraal Beheer Night Run

INSCHRIJVEN VOOR DE NIGHT RUN IS NIET MEER MOGELIJK, HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT! Op vrijdagavond 31 januari kun je meedoen aan de 1ste Centraal Beheer Night Run, een uniek hardloopfeest. Eén om niet te missen! De Night Run laat donker Apeldoorn van zijn mooiste kant zien. Een bijzonder leuke familieloop (of wandeling) van 4 km dwars door de binnenstad. Met start op het Marktplein, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen (met trappen) en een feestelijke finish in het Stadhuis. Langs de route treden artiesten op en zijn er acts te zien. Je kunt gerust een tijdje stilstaan en samen genieten. Want bij de Night Run gaat het helemaal niet om de tijd maar om de FUN!!

De Night Run is dus uitstekend geschikt om samen met je gezin, familie of vrienden te volbrengen.  Onderweg aangemoedigd door familie, buren, vrienden en andere binnenstadbezoekers.

Schrijf je snel in!  Er kunnen slechts 600 sportievelingen meedoen!

Aftermovie editie 2020

Vrijdagavond 31 januari was de eerste editie van de Centraal Beheer Night Run en wat was het gaaf! De route ging o.a. door RunX, kazerne brandweer, De Klup, CODA, ACEC en nog veel meer te gekke locaties.
Bekijk de aftermovie van de Night Run!

Night Run gefilmd met bodycam

Een van de deelnemers heeft de editie 2020 hardlopend gefilmd met een bodycam, zie hier het gave resultaat!

Inschrijven

Er kunnen maximaal 600 lopers meedoen. De inschrijving sluit op 5 januari 2020 om 23.59 uur.

Maar….let op: de inschrijving sluit (eerder) zodra er 600 deelnemers zijn ingeschreven. De verwachting is dat dit al binnen enkele dagen is bereikt. Er is geen na-inschrijving mogelijk!

De inschrijfkosten bedragen € 8,-.

SCHRIJF je snel in!

Routekaart

We maken voor jou een spannende en mooie route door de binnenstad. Met start op het Marktplein, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen en een feestelijke finish in het Stadhuis.

Bekijk de routekaart.

 

Kleedruimte

Er zijn geen kleedruimten of douches beschikbaar. Zorg er dus voor dat je de juiste kleding aan hebt en neem eventueel een extra jasje mee om na afloop aan te trekken.

Verversingsposten en medische verzorging

Omdat het een loop/wandeling zonder wedstrijdelement is, zijn er onderweg geen verversingsposten. Bij de finish ontvang je een flesje water. Neem eventueel dus zelf wat drinken mee voor onderweg.

Bij de start en finish en halverwege het parcours (cultureel kwartier) zijn EHBO’ers van het Rode Kruis aanwezig.

BELANGRIJK! Vul te zijner tijd de gegevens op de achterkant van je startnummer in zodat we bij een noodsituatie altijd weten met wie we te maken hebben.

Startvak

Alle deelnemers (voorzien van een startnummer) starten in één vak op het Marktplein. Het is geen wedstrijd. Dus het maakt niets uit of je voorin of achterin het vak staat.

Tijdslimiet en uitslagen

Je start om 19.30 uur en de finish sluit om 21.00 uur. Je hebt dus ruim voldoende tijd om de 4 km af te leggen en onderweg te genieten. Er worden geen tijden geregistreerd. Iedereen is dus winnaar!

Medaille

Iedereen (met een startnummer) die uiterlijk 21.00 uur in het Stadhuis finisht, ontvangt de bijzondere Night Run-medaille.

Aftermagazine

In de week na het “Midwinter-weekend” ontvang je een aftermagazine met foto’s en video’s van de Night Run en van alle andere  afstanden van zaterdag en zondag. Je kunt dan nog een keer nagenieten.

Veelgestelde vragen

Kan ik op de dag zelf nog inschrijven?

Na-inschrijving is niet mogelijk. Dat geldt voor alle afstanden van ons evenement. Je kunt alleen online inschrijven. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende afstandenpagina bij “inschrijven”.

 

Hoe kom ik aan mijn startnummer?

Woon je in Nederland en heb je uiterlijk op de dag van de sluiting van de inschrijving ingeschreven en betaald dan krijg je je startnummer thuisgestuurd.

Verzending van de startnummers

Alle startnummers worden door een extern bedrijf geproduceerd en verzonden. En allemaal tegelijk, de datum van inschrijving heeft hier geen invloed op. Na de sluitingsdatum van de inschrijving heeft het doorgeven van een verhuizing ook geen invloed meer op de adressering. Geef dus tijdig het nieuwe adres door!

Heb je ingeschreven en betaald en heb je na de postbezorging op 29 januari nog geen startnummer, neem dan contact met ons op.

Hoe kom ik op vrijdag bij de start van de Centraal Beheer Night Run?

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Gerelateerd

Kroondomein Het Loo Marathon
42 km

Kroondomein Het Loo Marathon

INSCHRIJVEN VOOR DE TRAIL IS NIET MEER MOGELIJK, HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT! Een unieke belevenis, een unieke kans! Op zaterdag 1 februari 2020 wordt voor de vierde keer…

Meer over Kroondomein Het Loo Marathon
Centraal Beheer Acht van Apeldoorn
8 km

Centraal Beheer Acht van Apeldoorn

De Acht van Apeldoorn kent een heuvelachtige route over brede wegen door de groene wijk Berg en Bos. De route is gelijk aan de eerste vier en de laatste vier…

Meer over Centraal Beheer Acht van Apeldoorn
Centraal Beheer Kidsrun
500 m/1 km

Centraal Beheer Kidsrun

Jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan de Kidsrun. Maar let op: de Kidsrun bestaat uit 3 wedstrijden en 1 prestatieloop. A. 3 wedstrijden over 1…

Meer over Centraal Beheer Kidsrun