Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk, de inschrijving is gesloten, maar je startbewijs overdragen kan wel! Dit zal voor de meeste deelnemers mogelijk zijn vanaf 27 januari, omdat rond die tijd de startnummers worden bezorgd.
Mocht je niet in staat zijn om mee te doen, dan is het in veel gevallen wel mogelijk om je startbewijs over te doen aan een andere loper. Als de overdracht gelukt is, zal de nieuwe loper/loopster onder zijn/haar naam in de uitslag komen.

Er zijn wel een paar voorwaarden:

  • Het geldt alleen voor de afstanden op zondag 4 februari 2018
  • Het kan niet voor de Kidsrun en de Businessrun
  • Het kan pas als je het definitieve startnummer in je bezit hebt. Dat wordt bezorgd rond 27 januari 2018

Voor alle andere wijzigingen, stuur een mail naar contact@midwintermarathon.nl.

Lees goed het voorwoord op het formulier.

De wijzigingen die via het Overdrachtsformulier zijn doorgegeven worden pas op de ochtend van de Midwinter Marathon in het centrale deelnemersbestand verwerkt. Vóór die tijd zijn deze wijzigingen dus niet zichtbaar via de Controlelink.

Draag je startbewijs over aan een andere loper/loopster

*******************************************************************************************************************************

Voor de inschrijving voor de Midwinter Marathon op 4 februari is een inschrijvingsformulier beschikbaar voor inwoners van Nederland (iDeal betaling) en een voor inwoners van Belgie (SEPA betaling).

Een apart inschrijfformulier is beschikbaar voor de Kroondomein Het Loo Marathon.

Nederland:
Wil je deelnemen aan één van de afstanden van de Midwinter Marathon op 4 februari 2018?
Schrijf je in voor de Midwinter Marathon

Wil je deelnemen aan de Kroondomein Het Loo Marathon op 3 februari 2018 (betaling uitsluitend via iDeal)?
Schrijf je in voor de Kroondomein Het Loo Marathon

België:
Wil je deelnemen aan één van de afstanden van de Midwinter Marathon op 4 februari 2018?
Schrijf je in voor de Midwinter Marathon

Losse bestellingen:
Wil je alleen een shirt,BibBits of een Goed Doel steunen (iDeal betaling)?
Om er voor te zorgen dat het 2018 shirt op tijd bij je bezorgd wordt stopt de mogelijkheid om het shirt te bestellen ná 18 december.
Hier kun je bestellen

Het laten graveren van je medaille met je eindtijd is via dit formulier niet mogelijk, maar je kunt het wel op de dag van de Midwinter Marathon ter plekke laten doen bij de graveerstand (alleen op de zondag).

Controle:
Twijfel je of de inschrijving wel is gelukt, controleer dan zelf of je bent ingeschreven via de Controlelinks (zie Index).

Einde inschrijving:
Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 13 januari 2018 23.59 uur.
Op de dag zelf is er geen na-inschrijving. De inschrijving kan eerder sluiten als het gelimiteerde aantal deelnemers (per afstand verschillend) is bereikt.

Wachtlijst:
De Midwinter Marathon hanteert géén wachtlijst voor lopers die te laat zijn met inschrijven. Het heeft dus ook geen zin hierover een mail te sturen naar de organisatie. Wilt u toch proberen een startbewijs te bemachtigen dan kunt u een oproep op het internet plaatsen.  De site www.startbewijshulp.nl is een voorbeeld van een site die daarbij behulpzaam kan zijn.
Heeft u iemand gevonden die zijn/haar startbewijs wil overdoen, dan zal die persoon (de reeds ingeschreven persoon) de personalia van de nieuwe loper moeten doorgeven aan de organisatie. Na 13 januari vervalt ook deze mogelijkheid. Na 13 januari dient men gebruik te maken van het Overdrachtsformulier (zie hierna).

Wijzigingen:
Adreswijzigingen, wijzigingen naar een kortere afstand, andere wijzigingen?: Geef het, vóór het einde van de inschrijving, door via contact@midwintermarathon.nl. Ná het verstrijken van de inschrijvingsdatum zijn wijziging niet meer mogelijk, ook geen adreswijzigingen.
Veranderen van een korte afstand naar een langere afstand is niet mogelijk.

Afmelden:
De organisatie zal géén inschrijfgeld terugstorten indien men niet deel kan nemen aan een van de afstanden van de Midwinter Marathon.

Overdragen van het startnummer:
Vóór het einde van de inschrijving is het mogelijk een startnummer over te dragen aan een andere loper/loopster door dit door te geven via contact@midwintermarathon.nl

Ná het einde van de inschrijving is het overdoen van het startnummer mogelijk via het Overdrachtsformulier.