Nu inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk!

De inschrijving sluit op 5 januari 2020 om 23.59 uur! Bij alle afstanden geldt een limiet voor het aantal lopers dat kan inschrijven. Kijk daarvoor op de pagina van die afstand. De inschrijving sluit (eerder) als de limiet gehaald is. Schrijf dus snel in.

Kies het juiste inschrijfformulier

Er zijn verschillende inschrijfformulieren afhankelijk van de afstand waaraan je mee wilt doen.

Overdrachtsformulier

Als je je startnummer wilt overdragen ná het sluiten van de inschrijving én je hebt het startnummer fysiek in huis, dan kun je het overdragen via het Overdrachtsformulier. De link naar dit formulier vind je hier. 

Dit formulier is NIET bruikbaar voor deelnemers aan de Kroondomein Het Loo Marathon, de Night Run, de Kidsrun en de Businessrun. Wil je voor deze afstanden het startbewijs overdragen, maak dan gebruik van ons contactformulier en vermeld de gegevens van de nieuwe loper/loopster. In ieder geval Naam, Geboortedatum, M/V, Afstand en graag ook het emailadres.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over inschrijven, annuleren, veranderen, ed. bij de Veelgestelde vragen.

Gerelateerd

Startnummer overdragen met Overdrachtsformulier

Startnummer overdragen met Overdrachtsformulier

Het overdrachtsformulier is uitsluitend bedoeld voor lopers die al zijn ingeschreven en niet mee kunnen doen en hun startnummer willen overdoen aan iemand anders. Dus NIET voor het veranderen van…

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

Handig! Overzichtskaart start- en finishgebied Loolaan/Orpheus

We hebben een handige plattegrond gemaakt van het start- en finishgebied op de Loolaan. Ingang startvakken, kleedgelegenheden, Orpheus, fietsenstallingen, Rode Kruis…..dit en meer staat allemaal op het kaartje.

De inschrijving is gesloten

De inschrijving is gesloten

De inschrijving voor de 47ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 & zondag 2 februari is gesloten. Er is geen na-inschrijving op…