Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn startnummer afhalen?

Deelnemers, woonachtig in Nederland, die zich uiterlijk op de dag van de sluiting van de inschrijving hebben ingeschreven en ook betaald hebben krijgen het startnummer thuisgestuurd.
Deelnemers woonachtig in het buitenland kunnen het startnummer op de zondag van de Midwinter Marathon ophalen in Schouwburg en Congrescentrum Orpheus op vertoon van de bevestigingsmail.  Ook mensen, woonachtig in Nederland, die nog niet betaald hebben kunnen daar hun startnummer afhalen nadat ze het inschrijfgeld betaald hebben (contant, er is geen PIN apparaat).

Deelnemers aan de Marathon-trail woonachtig in het buitenland kunnen het startnummer op zaterdag ophalen in bij de start van de Marathon-trail.

Verzending van de startnummers

Alle startnummers worden door een extern bedrijf geproduceerd en verzonden. En allemaal tegelijk, de datum van inschrijving heeft hier geen invloed op. Na de sluitingsdatum van de inschrijving heeft het doorgeven van een verhuizing ook geen invloed meer op de adressering. Geef dus tijdig het nieuwe adres door!

Heeft u ingeschreven en betaald en heeft u na de postbezorging op 30 januari nog geen startnummer, neem dan contact op met de organisatie, e-mail: contact@midwintermarathon.nl

Welke chips worden gebruikt?

Bij de Midwinter Marathon wordt een chip gebruikt die geïntegreerd is in het startnummer. Het gebruik van deze chip is verplicht, andere chips kunnen niet gebruikt worden. De deelnemers aan de Marathon-trail op zaterdag ontvangen een startnummer zonder chip. Er vindt dan namelijk geen tijdregistratie plaats via de chip.

Moet ik het startnummer met de chip na afloop inleveren?

Nee. U kunt het startnummer (met chip) mee naar huis nemen. Het startnummer met chip is eenmalig en dus niet voor andere evenementen te gebruiken.

Kan ik bij de start parkeren?

Nee. Op zondag geldt rond Schouwburg en Congrescentrum Orpheus een wegsleepregeling. Ook bekeurt de politie foutparkeerders om zo de overlast van verkeerd geparkeerde auto’s in de wijk te voorkomen. Deelnemers van buiten Apeldoorn wordt daarom dringend verzocht zoveel mogelijk van de transferia en pendelbussen gebruik te maken of met het openbaar vervoer te komen.

Hoe kom ik op zondag bij Schouwburg en Congrescentrum Orpheus?

Met eigen auto: Ga naar één van de Transferia en vandaar met de pendelbus naar het Start/Finish gebied.

  • Transferium Noord (vanaf de A50):
    Vanaf de A50 afslag 25 (Apeldoorn-Noord) nemen en de borden volgen. Parkeren bij transferium Hanos, Laan van de Leeuw 14, 7324 BD Apeldoorn. Pendelbussen vervoeren de deelnemers en supporters gratis naar start en finish (en weer terug).
  • Transferium West (vanaf de A1)
    Neem op de A1 afslag 19 (Hoenderloo) en volg de borden. Parkeren bij de Koning Willem III kazerne, Frankenlaan 70, 7312 TG Apeldoorn. Pendelbussen brengen de deelnemers en supporters gratis naar start en finish (en weer terug).-
  • NIEUW: De pendelbus Transferium West stopt zowel op de heenweg als de terugweg bij de bushalte bij de kleedruimte in Sporthal Sprengeloo. Zie ook veelgestelde vragen 08 Kleedruimten

Met het openbaar vervoer:

Lopers die met het openbaar vervoer naar Apeldoorn komen kunnen op het trein- en busstation Apeldoorn Centraal de gratis pendelbus nemen van Apeldoorn & Bloemzaad Verkeersopleidingen naar Orpheus en vice versa. Ter plekke staat dit met borden aangegeven.
Lopend vanaf het station Apeldoorn Centraal naar start en finish aan de Loolaan doe je er 15 minuten over.

Hoe kom ik op zaterdag bij de start van de Marathon-trail?

De start is in 2019 bij Restaurant/Theehuis Uddelermeer.

Uddelermeerweg 5, 3852 NR Ermelo

Route vanuit de snelweg A1:

. Neem afslag 18, Kootwijk, Harderwijk

. Ga bij de afslag richting Harderwijk N302

. Ga na 2,5 km bij de 1e rotonde RECHTDOOR

. Ga na 2 km bij de 2e rotonde rechts richting Uddel N310

. Na 600 meter ligt het restaurant aan de linkerkant. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars

Route vanuit Apeldoorn:

. Rij via de Amersfoortseweg N344 naar Nieuw Milligen

. Ga bij de rotonde rechtsaf richting Harderwijk (N302)

. Ga na 2 km bij de 2e rotonde rechts richting Uddel (N310)

. Na 600 meter ligt het restaurant aan de linkerkant. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Met het Openbaar Vervoer:

. Op ca 70m van het restaurant stopt buslijn 104 tussen Apeldoor en Harderwijk.

. Advies: loop via het fietspad aan de andere kant van de weg naar het restaurant en terug.

Kijk voor de dienstregeling op 9292.nl en kies als bestemming Café Uddelermeer, Uddel

De navigatie coördinaten zijn: 52.248111  5.760248

 

Tot wanneer kan er worden ingeschreven?

De inschrijving sluit op 12 januari 2019 om 23:59 uur (12:00 uur ’s nachts dus). Als u zich voor dit tijdstip inschrijft en uw betaling is bij ons binnen, dan krijgt u uw startnummer en verdere informatie thuisgestuurd. Deelnemers woonachtig in het buitenland kunnen het startnummer en verdere informatie, op zondag op vertoon van de bevestigingsbrief, in Orpheus afhalen. Deelnemers aan de Marathon-trail woonachtig in het buitenland kunnen hun startnummer op zaterdag ophalen in restaurant Uddelermeer.

Nederlandse inschrijvingen dienen allen per iDeal betaling te worden voldaan. Mocht ná de sluiting van de inschrijving, blijken dat het inschrijfgeld nog niet op de rekening van de organisatie is bijgeschreven, dan zal er géén startnummer voor die inschrijving worden aangemaakt. De betreffende inschrijving zal dus ook niet gehonoreerd worden en men kan dus ook niet deelnemen.

Indien een afstand het maximale aantal inschrijvingen heeft bereikt zal de inschrijving voor die afstand worden gesloten. Dat kan dus eerder zijn dan de hiervoor genoemde data. De Midwinter Marathon hanteert géén wachtlijst voor lopers die te laat waren met inschrijven. Het heeft dus ook geen zin hierover een mail te sturen naar de organisatie.

Kan ik op de dag zelf nog inschrijven?

Ook op de dag zelf is het niet meer mogelijk om zich in te schrijven.

Hoe kan ik controleren of ik echt ben ingeschreven?

Op de pagina “Inschrijven” staat een link (“Controlelink”) naar een formulier waarmee je kunt controleren of je goed bent ingeschreven. Bij gebruik van het Overdrachtsformulier zal de nieuwe informatie NIET zichtbaar zijn via de Controlelink.

Betaling via incasso is met ingang van 15 oktober 2014 niet meer mogelijk voor Nederlanders met een Nederlands bankrekening nummer. Indien je niet in staat bent om van iDeal (telebankieren) gebruik te maken, vraag dan iemand anders, die deze mogelijkheid wel heeft, om voor jou in te schrijven.

Mocht je met iDeal betalen, dan kan het voorkomen dat er tijdens de betalingsprocedure een storing optreedt. Meestal is dat een iDeal storing. Soms verschijnt er de boodschap dat de betaling mislukt is. Mocht er een storing optreden, ga niet direct weer inschrijven. Wacht minimaal 15 minuten en controleer dan, via de controlelinks op onze pagina Inschrijven of de inschrijving toch nog gelukt is. Het inschrijfsysteem gaat namelijk, bij een storing, proberen om de betaling toch nog door te voeren binnen ongeveer 10 minuten. Ga je direct weer inschrijven, dan kan het gebeuren dat je 2x betaalt.

Mocht het zo zijn dat, na minimaal 15 minuten wachten en het controleren via de controlelinks,  blijkt dat je niet bent ingeschreven dan kun je het opnieuw proberen.

Lukt het dan nog niet, stuur dan een mail naar contact@midwintermarathon.nl

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Helaas is het voor de organisatie niet mogelijk om uw inschrijving te annuleren.

Afmelden hoeft niet. Aangezien de organisatie niet over de startnummers beschikt van de loper die niet deelneemt kan de organisatie dit startnummer ook niet opnieuw uitgeven aan een ander. Als je niet kunt deelnemen, dan kun je je startnummer aan een ander overdoen. B.v. via www.startbewijshulp.nl. Kijk daarna of er reeds een Overdrachtsformulier op onze website aanwezig is om het startnummer over te schrijven op een andere naam. Dit Overdrachtsformulier zal rond de tijd dat de startnummers verstuurd worden op onze website gepubliceerd worden. Is het overdrachtsformulier goed ingevuld dan zal in de uitslag de gegevens van de nieuwe loper worden vermeld.

Restitutie van het inschrijfgeld is in principe niet mogelijk. Ook de 14 dagen bedenktijd die er voor de online aanschaf van goederen geldt, is hier niet van toepassing. Deze wettelijke bedenktijd geldt niet voor een, op een bepaalde datum, afgesproken vrijetijdsbesteding.

Indien je vóór het verstrijken van de inschrijfperiode, je startnummer wil overdoen aan een andere loper/loopster, dan is dat ook mogelijk door de gegevens van de nieuwe loper/loopster via contact@midwintermarathon.nl aan de organisatie door te geven. De organisatie regelt echter niet de betaling van het inschrijfgeld van de nieuwe naar de oude deelnemer.

Kan ik de afstand die ik heb opgegeven bij de inschrijving nog wijzigen?

Heb je ingeschreven voor de Kroondomein Het Loo Marathon dan kun je dit niet wijzigen. Bij de andere afstanden kan dat wel, maar alleen indien het een wijziging naar een kortere afstand betreft. Het wijzigen naar een langere afstand is niet mogelijk. Wilt u toch een langere afstand lopen dan waarvoor oorspronkelijk is ingeschreven, dan dient u zich opnieuw in te schrijven voor deze langere afstand. Het startnummer voor de oorspronkelijke afstand kunt u wel overdoen aan een andere loper.
Na de sluiting van de inschrijving zijn wijzigingen niet meer mogelijk.

Met ingang van de editie van 2019 is het ook mogelijk zelf allerlei wijzigingen aan te brengen

Dit kan door te klikken op de link naar het wijzigingsformulier dat aanwezig is in de bevestigings-mail die u hebt ontvangen na het invoeren van de inschrijving. Niet alle gegevens zijn te wijzigen, de afstand die u wilt lopen is b.v. niet door middel van dit formulier te wijzigen. Als u iets wilt wijzigen dat niet via dit formulier te wijzigen is, stuur een mail naar contact@midwintermarathon.nl

Ná de sluiting van de inschrijving worden de gegevens verwerkt om de startnummers te produceren en is het niet meer mogelijk van afstand te veranderen. De organisatie behoudt zich het recht voor om, in bepaalde gevallen, een omboeking te weigeren, indien de afstand waarnaar omgeboekt moet worden al helemaal vol is.
Mocht u ná de sluiting van de inschrijving toch een kortere afstand willen lopen dan is dat wel toegestaan, echter u ontvangt géén nieuw startnummer. Start dan op de kortere afstand met het startnummer dat u hebt. Het startvak blijft gehandhaafd. De uitslagen worden niet automatisch aangepast.

Als ik een kortere afstand wil lopen dan waarvoor ik mij heb opgegeven, krijg ik dan geld terug?

Nee, als u een kortere afstand wilt lopen wordt geen geld gerestitueerd.

Waar kan ik mij omkleden op zondag?

Voor de lopers zijn er verschillende kleedruimten.
– Schouwburg Orpheus, Rabobankzaal, géén douches aanwezig.
– Gymzaal Heuvellaanschool aan de Burglaan, alleen voor dames, de hele sportzaal is beschikbaar voor omkleden, douches aanwezig.
– Gymzaal van Voorthuijsenschool, alleen voor Businessrun deelnemers, douches aanwezig (n.b. de ruimte is beperkt, alleen het kleedkamergedeelte is beschikbaar)
NIEUW! Sporthal Sprengeloo aan de Sprengenweg (ingang aan de Schuttersweg), er zijn 24 douches aanwezig. De hele sportzaal is beschikbaar voor het omkleden. Er is ook verkoop van koffie/thee en versnaperingen. Er is daar geen parkeergelegenheid!
LET OP: De Heliconschool aan de Loolaan is niet meer beschikbaar!

Zijn de kleedruimtes op loopafstand?

De meeste kleedruimten zijn op korte loopafstand van de start/finish. Sporthal Sprengeloo ligt op ongeveer 1200 meter lopen van het start en finishgebied. NIEUW! Je kunt ook met de pendelbus heen en terug naar start/finish. De pendelbus van Transferium West naar start/finish stopt zowel op de heenweg áls op de terugweg bij de bushalte voor Sporthal Sprengeloo.

Kroondomein Het Loo Marathon (zaterdag)

Deelnemers kunnen zich omkleden in Restaurant Het Uddelermeer, vlakbij de start.

Stel ik wil de nacht voor het evenement in een hotel overnachten, wat zijn dan de mogelijkheden?

De organisatie maakt net als voorgaande jaren voordelige afspraken met hotels in Apeldoorn en omgeving. Kijk  HIER voor meer informatie over deze hotelarrangementen.

Waar vind ik de parcourskaarten?

De parcourskaarten vindt u bij de betreffende afstand.

Waar kan ik parkeren?

Op zondag geldt rond Schouwburg en Congrescentrum Orpheus en de omgeving van de start/finish een wegsleepregeling. Ook bekeurt de politie foutparkeerders om zo de overlast van verkeerd geparkeerde auto’s in de wijk te voorkomen. Deelnemers van buiten Apeldoorn wordt dringend verzocht zoveel mogelijk van de transferia en pendelbussen (vanaf Apeldoorn Centraal) gebruik te maken en niet met eigen auto te komen. Kijk voor meer informatie onder Bereikbaarheid.

Deelnemers aan de Marathon-trail op zaterdag kunnen parkeren bij Restaurant Het Uddelermeer

Wanneer zijn de uitslagen beschikbaar?

De uitslagen van de afstanden die op zondag gelopen worden, zijn ’s avonds beschikbaar op www.midwintermarathon.nl

Kan ik uit de uitslagen worden verwijderd?

Deelname aan een onderdeel van de Midwinter Marathon houdt in dat men akkoord gaat met de publicatie van naam, resultaat, foto en video op het internet. Verwijdering uit de uitslagen is dus niet mogelijk. Alleen in het geval van een aantoonbaar zeer ernstige reden zal een verzoek tot verwijdering uit de uitslag door de organisatie in behandeling worden genomen.

Is er ook dit jaar weer een certificaat beschikbaar met mijn eindtijd?

Ja. Zodra de uitslagen op de website beschikbaar zijn is het ook mogelijk om een persoonlijk certificaat te downloaden en te printen.

Kan ik mijn medaille laten graveren?

Bij de Asselronde, Mini-Marathon, Acht van Apeldoorn en de Kidsrun is het mogelijk in Orpheus je medaille te laten graveren met je eindtijd. Wil je hier gebruik van maken, vink dan op het inschrijfformulier het vakje aan met medaille graveren. Bij voorinschrijving via inschrijven.nl bedragen de kosten € 6,50.  Op de dag van het evenement betaal je voor het graveren € 8.

Bij de Marathon-trail is het niet mogelijk om je medaille te laten graveren.

Waar zijn er verversingsposten?

Voor lopers van de Asselronde en de Mini-Marathon zijn om de 5 km verversingposten aanwezig. Hier kunnen de lopers thee, water, stukjes banaan en sportdrank krijgen. Ook vindt u op deze plekken een EHBO-post.

Voor de Acht van Apeldoorn is er op het 4 kilometerpunt een verzorgingspost met water.

Bij de Marathon-trail is er halverwege het parcours een verversingspost met water, bouillon, thee, sportdrank, koek en fruit.

Welke sportdrank wordt er verstrekt?

Asselronde, Mini-Marathon, Acht van Apeldoorn

Onze partner SportvoedingWebshop.com verzorgt de sportdrankservice. Bij de verversingsposten wordt de sportdrank uitgedeeld in bekers, in het Start/finish gebied is er de sportdrankstraat met 15 tafels met taps waar lopers zelf hun beker kunnen vullen.

Op de verversingsposten krijgen lopers de lemon smaak.

Bij de sportdrankstraat in het Start/finish gebied zijn naast de lemon smaak ook andere smaakjes beschikbaar.

Kidsrun

Bij de Kidsrun wordt geen sportdrank verstrekt, de kinderen krijgen na afloop een flesje water.

Marathon-trail

Bij de verversingspost (halverwege) en bij de finish wordt onder andere sportdrank verstrekt.

Wordt er met startvakken gewerkt?

Bij de Marathon-trail op zaterdag wordt er niet met startvakken gewerkt. Bij de overige afstanden (op zondag) zijn er wel startvakken. Kijk hier voor een overzicht, plaats en ingang van de startvakken. De deelnemers aan de Kidsrun worden, afhankelijk van de leeftijdscategorie, verzocht zich op te stellen in een bepaald startvak. Kijk hiervoor op de pagina’s van de Kidsrun.

Hoe weet ik in welk vak ik moet starten?

Op het startnummer staat een letter gedrukt die aangeeft in welk startvak gestart moet worden. Op de startvakken staan borden met de betreffende letter.

Mag ik ook in een ander startvak starten?

Het is uitsluitend toegestaan in een ander startvak te starten als het nieuwe startvak verder naar achteren is. Dus heb je startvak B, maar je wilt graag bij een vriend/vriendin in startvak C starten, dan mag dat.

Moet ik als deelnemer aan de Businessrun verplicht in startvak B starten?

Ja. De reden is dat de Businessrun een teamprestatie is. Voor alle deelnemers aan de Businessrun moeten dus dezelfde voor-en nadelen gelden.

Hoe wordt de indeling in startvakken bepaald?

De startvakken worden in principe bepaald aan de hand van de opgegeven, geschatte, eindtijd. Genodigde wedstrijdlopers komen altijd in het voorste wedstrijdvak (vak W). Dit wordt aangevuld met lopers die kunnen aantonen dat ze aan de criteria voor plaatsing in startvak W kunnen voldoen. Wil je als snelle loper in aanmerking komen voor een plaats in startvak W, dan moet je dat bij het inschrijven aangeven. Dit kan door een verwijzing naar een resultaat in een wedstrijd met dezelfde lengte of langer, die de afgelopen 2 jaar is gelopen. Deze criteria zijn verschillend voor mannen en vrouwen en voor elke afstand. Zelf geregistreerde tijden, opgenomen in b.v. looptijden.nl, gelden niet als bewijs. Het opgegeven resultaat moet duidelijk maken dat je de volgende eindtijden kunt realiseren:

Asselronde 25km (Mannen): 1 uur en 38 minuten.
Asselronde 25km (Vrouwen): 1 uur en 56 minuten.
Mini-Marathon 10EM (Mannen): 1 uur en 5 minuten.
Mini-Marathon 10EM (Vrouwen): 1 uur en 13 minuten.
Acht van Apeldoorn 8km (Mannen): 31 minuten.
Acht van Apeldoorn 8km (Vrouwen): 34 minuten.

Of men in Startvak W mag starten heeft dus niets te maken met het hebben van een Atletiekunielicentie of met de leeftijdscategorie waarin men start. De rest van de lopers wordt over de overige startvakken verdeeld aan de hand van de opgegeven eindtijd.

Heb je je al ingeschreven en wil je naderhand toch je geschatte tijd aanpassen, stuur dan een mail naar contact@midwintermarathon.nl. Nadat de inschrijftermijn is verstreken kan er echter niets meer gewijzigd worden.

Let op: andere startvakindeling bij Asselronde (25km)

Bij de Asselronde zijn de startvakken anders ingedeeld, omdat de startstreep (alleen van deze afstand) in vak W ligt. De wedstrijdlopers staan daarom in vak A en de overige deelnemers in de vakken B en C. Kijk voor meer informatie bij Asselronde/Certificering Atletiekunie.

Het staat de organisatie vrij een deelnemer in een startvak in te delen welke afwijkt van het startvak die het gevolg zou zijn van bovengenoemde methode.

Op wat voor ondergrond loop je bij de verschillende afstanden?

Bij alle afstanden, behalve bij de marathon trail en de Asselronde, wordt het parcours op geheel geasfalteerde wegen gelopen.

Bij de marathon trail lopen de deelnemers over bospaden, mul zand en zijn er diverse heuvels. Bij de Asselronde is er een kort stuk (ongeveer 2 km) waarbij op een niet geasfalteerde weg wordt gelopen. Deze ondergrond is echter voldoende gehard en van prima kwaliteit en vormt geen belemmering bij het lopen.

Voor de Asselronde en de Mini-Marathon geldt dat men om 14:45 de finishlijn moet hebben gepasseerd. Komt men na 14.45 uur bij het kruispunt Amersfoortseweg/Jachtlaan/Loolaan (zo’n 500 meter voor de finish) dan wordt men daar uit de wedstrijd gehaald en moet men buiten het parcours de weg vervolgen. De Loolaan wordt vanaf 14.45 uur vrijgemaakt voor de start van de Acht van Apeldoorn.

Voor de Acht van Apeldoorn sluit om 16:30 uur de tijdregistratie aan de finish. Iedereen die ná dit tijdstip de finishlijn passeert zal niet in de einduitslag worden opgenomen.

De limiet voor de Kroondomein Het Loo Marathon trail is 5:30 uur. Uit veiligheids- en gezondheidsredenen is het van belang dat iedereen zich aan deze limiet houdt. De finish bij restaurant Uddelermeer sluit dan ook om 16.00 uur. Op de route zal vlak voor het 34 km punt een bezemwagen staan. Lopers die na 14:50 uur op dit punt aankomen, worden dringend verzocht hun trail te beëindigen en plaats te nemen in de bezemwagen. De bezemwagen brengt uitvallers terug naar de finish bij restaurant Uddelermeer.

Zijn er pacers bij de Midwinter Marathon en zo ja, op welke afstanden en welke richttijden?

Lopers van atletiekvereniging AV’34 gaan fungeren als pacer tijdens de Mini-Marathon, de Asselronde en de Marathon.

Voor de Acht van Apeldoorn (8 km) zijn de richttijden: 48, 56, 1.04 minuten.
Voor de Mini-Marathon (10 Engelse mijlen) zijn de richttijden: 1.10, 1.20 en 1.30.
Voor de Asselronde (25 km) zijn de richttijden: 1.55, 2.05 , 2.15 en 2.25.

Voor de Marathon-trail (42 km) zijn de richttijden: 3.30, 4.00, 4.30, 5.00 en 5.30 uur.

Startnummer PacerHoe zijn de pacers herkenbaar?

Ze zijn herkenbaar aan een geel shirt met daarop het woord PACER. Boven hun hoofd hangt een witte ballon, op de ballon staat de richttijd. Iedere pacer krijgt 2 startnummers, 1 op de borst en 1 op de rug. Op het startnummer komt ook de te lopen eindtijd te staan. Alle pacers hebben dezelfde kleur startnummer, oranje. Als naam komt er, naast de eindtijd, “pacer” op te staan.

Indien je, om welke reden dan ook, niet kunt deelnemen aan een van de afstanden van de Midwinter Marathon, dan is er een mogelijkheid om het startnummer over te dragen aan een andere loper/loopster. De manier waarop dit gedaan dient te worden verschilt afhankelijk van het tijdstip waarop het geregeld dient te worden.

Vóór de sluiting van de inschrijvingtermijn is het mogelijk de inschrijving over te boeken via het Wijzigingsformulier. De link naar dit wijzigingsformulier is aanwezig in de bevestigingsmail die je hebt gekregen direct na de inschrijving. Heb je de inschrijving op deze wijze overgeboekt naar een andere loper/loopster, stuur dan de link naar het wijzigingsformulier of de bevestigingsmail waar de link instaat, door naar de nieuwe loper/loopster. Deze kan dan zelf nog eventuele wijzigingen aanbrengen. Deze methode is niet bruikbaar voor deelnemers van de Businessrun.

Ná de sluiting van de inschrijving is bovengenoemde methode niet meer mogelijk. Gebruik dan de volgende methode:

Enige dagen ná de sluiting van de inschrijving verschijnt er op de pagina “Inschrijven” een link naar een Overdrachtsformulier. Op het moment dat je het definitieve startnummer weet, het nummer dat afgedrukt staat op het startbewijs, dan kun je dit formulier gebruiken. Het is NIET bruikbaar voor deelnemers aan de Kidsrun, de Businessrun en de Kroondomein Het Loo Marathon. Wil je voor deze afstanden het startbewijs overdragen, mail dan naar contact@midwintermarathon.nl met de gegevens van de nieuwe loper/loopster. In ieder geval Naam, Geboortedatum, M/V, Afstand en graag ook het emailadres.

Er komt aan het begin van de Loolaan, vlak voor de startvakken, een grote Locker-trailer met 500 lockers (vol=vol).
Hier kunnen de deelnemers tegen betaling een kluisje huren.
De huurprijs is 3 euro + 2 euro borg voor de sleutel. Er kan worden betaald contant + pin (ook contactloos) + creditcard. De terugbetaling borg van de sleutel is alleen contant.
De afmetingen van de lockers zijn 35x25x25 cm. Hierin past een kleine tas met waardevolle spullen, dus géén grote sporttas. Deze kunnen eventueel worden achtergelaten in de kleedkamers. De lockers worden door de deelnemers rechtstreeks gehuurd bij de externe partij Eventlockers. Hiervoor draagt de Midwinter Marathon geen verantwoording.