Inschrijving

Nu inschrijven.

Controlelink inschrijving

Zodra de inschrijving succesvol is verlopen, wordt een bevestigingsmail naar het ingevoerde mailadres gestuurd. Deelnemers uit Nederland die uiterlijk zaterdag 12 januari 2019 23.59 uur hebben ingeschreven en betaald, krijgen het startnummer met de chip toegestuurd. In dezelfde envelop zit een brief met nadere informatie. Deelnemers woonachtig in het buitenland kunnen het startnummer met daarin de chip op de dag zelf ophalen in Schouwburg en Congrescentrum Orpheus. De uitgifte van de startnummers is te vinden, beneden, bij de garderobe van de grote Hanoszaal. Er is geen na-inschrijving mogelijk op de dag zelf.

De inschrijving kan eerder sluiten als het maximaal aantal inschrijvingen van 5000 deelnemers al is gehaald. De kosten zijn € 16,-. Er wordt geen restitutie verleend bij wijziging of annulering.

Deelnemers worden ingedeeld in startvakken op basis van de opgegeven, geschatte, eindtijd. Genodigde wedstrijdlopers komen altijd in het wedstrijdvak (W). Wil je als snelle loper ook in aanmerking komen voor een plaats in het wedstrijdvak dan moet je bij de inschrijving aantonen dat je die plaats waard bent. Kijk voor de criteria op de pagina “Veelgestelde vragen” bij “Startvakindeling