Nieuwsoverzicht

 • Limiet bereikt voor Marathon trail

  October 21, 2018

  Een week na het openen van de inschrijving voor de Kroondomein Het Loo Marathon is de limiet voor deze trail van 42km bereikt, er kunnen zich dus geen nieuwe lopers voor deze afstand aanmelden. Je kunt je alleen nog inschrijven voor de andere afstanden.

  Lees meer
 • Inschrijving is geopend!

  October 15, 2018

  De inschrijving voor de 46ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 is geopend. Inschrijven kan tot en met 12 januari 2019 23.59 uur. De lopers krijgen dan het startnummer thuisgestuurd. Op 2 en 3 februari is er GEEN na-inschrijving.

  Lees meer
 • Meehelpen als vrijwilliger?

  October 14, 2018

  Wil je meehelpen het mooiste evenement van Apeldoorn verder uit te bouwen? Meld je dan aan als vrijwilliger van de Centraal Beheer Midwinter Marathon. Een evenement als de Midwinter Marathon is niet mogelijk zonder de inzet van talloze vrijwilligers. Van verkeersregelaars tot gastvrouw, van chauffeur tot troubleshooter: zonder deze mensen is het onmogelijk om ieder […]

  Lees meer
 • Gaaf! Ons nieuwe loopshirt!

  September 25, 2018

  Het ontwerp voor het loopshirt editie 2019 is klaar! We hebben samen met onze hoofdsponsor Centraal Beheer weer een collectors item gemaakt. Je kunt het loopshirt tot en met 18 december bestellen tijdens het inschrijven (€16,50). En ben je het dan per ongeluk vergeten….niet getreurd je kunt hem hier bestellen. Je kunt via deze link […]

  Lees meer
 • 46ste editie op 2 en 3 februari 2019

  August 22, 2018

  De 46ste editie is op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019. Half oktober start de inschrijving. Op 2 en 3 februari is er geen na-inschrijving.

  Lees meer
 • Nieuwsblad Stedendriehoek nieuwe partner

  August 20, 2018

  Vanaf editie 2019 is Nieuwsblad Stedendriehoek onze nieuwe mediapartner. Het nieuwsblad verschijnt wekelijks huis aan huis in de regio Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de tussenliggende plaatsen. De organisatie van de Midwinter Marathon en Nieuwsblad Stedendriehoek zien uit naar een mooie samenwerking! Website Nieuwsblad Stedendriehoek.

  Lees meer
 • Video’s en foto’s van twee prachtige dagen

  February 5, 2018

  Filmpje Kroondomein Het Loo Marathon (trail). Sfeerfilm editie 2018 (zaterdag en zondag).   Foto’s trail op zaterdag 3 februari zijn gemaakt door Rob Voss. Kijk hier voor de foto’s. Foto’s zondag 4 februari zijn gemaakt door Kevin Hagens en Rob Voss.

  Lees meer
 • Zweed Amanuel Gergis winnaar Acht van Apeldoorn

  February 4, 2018

  Onder ideale weersomstandigheden is vandaag de 45ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon gehouden. De Acht van Apeldoorn werd gewonnen door Amanuel Gergis uit Zweden in een tijd van 23:07, tweede werd de Belg Koen Naert op een paar honderdsten na de winnaar (ook met 23:07) en derde Yannick Michiels uit België met 23:13. […]

  Lees meer
 • 1-2-3 Machineverhuur Apeldoorn nieuwe partner

  December 1, 2017

  Het verhuurbedrijf 1-2-3 Machineverhuur is vanaf aankomende editie partner van de Midwinter Marathon. De Midwinter Marathon maakt op 4 februari gebruik van de diensten van 1-2-3 Machineverhuur, bv als het gaat om aggregaten, toiletten, heftruck, rijplaten en nog veel meer. De Midwinter Marathon en 1-2-3 Machineverhuur Apeldoorn zien uit naar een mooie samenwerking de komende jaren!

  Lees meer
 • Centraal Beheer ook afstandsponsor Kidsrun

  November 12, 2017

  Komend jaar is Centraal Beheer voor het 12e jaar hoofdsponsor. We zijn blij te kunnen melden dat Centraal Beheer vanaf nu ook de afstandsponsor wordt van de Kidsrun. De verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn was naast hoofdsponsor ook afstandsponsor van de Acht van Apeldoorn en daar komt nu dus de Kidsrun bij. Het bestuur van de Midwinter […]

  Lees meer