Nieuws

Gaaf loopshirt en prachtige medailles

Ook dit jaar hebben we weer een gaaf loopshirt laten maken. Bekijk het 3D filmpje van dit gave shirt! En natuurlijk kan een dier dat je zomaar eens zou kunnen aantreffen in de bossen rond Apeldoorn niet ontbreken op het ontwerp: een edelhert. Het loopshirt kost 22,50 euro, kindermaten 20 euro (maten 114, 128, 140, 152, 164). Bestel het loopshirt hier.

Op dit moment leggen we de laatste hand aan onze medailles. Zo gauw het ontwerp bekend is dan plaatsen we dat op deze pagina.

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een Midwinter Marathon-loopshirt bestellen?

Ieder jaar brengen we voor de Midwinter Marathon een speciaal loopshirt uit. De prijs bedraagt 22,50 euro. Als je het inschrijfformulier invult, dan kun je het loopshirt daar direct bestellen. Ben je het vergeten tijdens inschrijving of wil je alleen een loopshirt bestellen? Dan kun je hier het bestelformulier vinden.
Er is ook een loopshirt in kindermaten (114, 128, 140, 152, 164) beschikbaar, kosten 20 euro. Dit shirt is te bestellen bij inschrijving of via het aparte bestelformulier (zie hierboven).

Shirts worden thuisgestuurd, alleen op een Nederlands adres, dus geen bestellingen buiten Nederland. Shirts kunnen ook niet afgehaald worden op de dag van het evenement. Gezien de tijd die nodig is voor de productie is bestellen ná 14 december niet meer mogelijk.

 

 

 

 

 

Kan ik mijn eindtijd in de medaille laten graveren?

Na de Kidsrun, Mini-Marathon, Asselronde en Acht van Apeldoorn is het mogelijk in Orpheus (stand Winterman Sports) je medaille te laten graveren met je eindtijd en naam. Wil je hier gebruik van maken, vink dan op het inschrijfformulier het vakje aan met medaille graveren. Heb je al ingeschreven en wil je alsnog voor het graveren inschrijven. Gebruik dan het bestelformulier. Bij voorinschrijving bedragen de kosten € 8.  Op de dag van het evenement betaal je voor het graveren € 10.

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Gerelateerd

Bekijk je aanmoedigingsvideo(‘s) terug

Bekijk je aanmoedigingsvideo(‘s) terug

Afgelopen zondag was er een ‘cheerzone’ op de Amersfoortseweg. Mocht je jouw aanmoedingsvideo gemist hebben of is jouw video na de deadline aangeleverd, of wil je de aanmoediging voor je…

Richard Douma en Diane van Es winnaars Acht van Apeldoorn

Richard Douma en Diane van Es winnaars Acht van Apeldoorn

De 49e editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon ging van start met een recordaantal deelnemers. Het koningsnummer, de Acht van Apeldoorn, werd net als vorig jaar gewonnen door Richard…

Impressie editie 2024

Impressie editie 2024

Hier vind je de foto’s van drie dagen hardloopplezier.