Nieuws

Loopshirt editie 2024

Ieder jaar brengen we voor de Midwinter Marathon een speciaal loopshirt uit. De prijs bedraagt 22,50 euro. Als je het inschrijfformulier invult, dan kun je het loopshirt daar direct bestellen. Ben je het vergeten tijdens inschrijving of wil je alleen een loopshirt bestellen? Dan kun je hier het bestelformulier vinden (bestellen kan pas zodra de inschrijving voor editie 2024 is geopend!).

Er is ook een loopshirt in kindermaten (114, 128, 140, 152, 164) beschikbaar, kosten 20 euro. Dit shirt is te bestellen bij inschrijving of via het aparte bestelformulier (zie hierboven).

Shirts worden thuisgestuurd, alleen op een Nederlands adres, dus geen bestellingen buiten Nederland. Shirts kunnen ook niet afgehaald worden op de dag van het evenement. Gezien de tijd die nodig is voor de productie is bestellen ná 14 december niet meer mogelijk.

Het shirt is gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Gezien de tijd die nodig is voor de productie is bestellen ná 14 december niet meer mogelijk.
Bij alle afstanden kunnen loopshirts besteld worden, dus ook Night Run en Trail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerd

Bekijk je aanmoedigingsvideo(‘s) terug

Bekijk je aanmoedigingsvideo(‘s) terug

Afgelopen zondag was er een ‘cheerzone’ op de Amersfoortseweg. Mocht je jouw aanmoedingsvideo gemist hebben of is jouw video na de deadline aangeleverd, of wil je de aanmoediging voor je…

Richard Douma en Diane van Es winnaars Acht van Apeldoorn

Richard Douma en Diane van Es winnaars Acht van Apeldoorn

De 49e editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon ging van start met een recordaantal deelnemers. Het koningsnummer, de Acht van Apeldoorn, werd net als vorig jaar gewonnen door Richard…

Impressie editie 2024

Impressie editie 2024

Hier vind je de foto’s van drie dagen hardloopplezier.